Komplet motionsrum fra Trithon Sport

250 kvm medarbejder motionsrum

Trithon Sport blev i denne sag kontaktet af et firma, der ønskede at få indrettet et 250 kvadratmeter rum til deres medarbejdere. Rummet skulle fungere som motionsrum og både indeholde standard cykler, løbebånd, romaskiner og crosstrainere, men også give mulighed for styrketræning med både kabelmaskiner, kettlebells og løse vægte. Udstyret blev i semi-pro kvalitet fra spanske BodyTone og kombineret med Trithon Sports egne vægtstænger og stativer.

For at sikre at alle brugere kunne benytte rummet, blev der fundet frem til en løsning, hvor de mest nødvendige maskiner blev installeret. Hjertet i motionsrummet blev et komplet 7 stations kabeltårn system og langs siderne blev der sat håndvægte og bænkpres stativ som de fleste kender fra fitnesscentrene.

Ydermere blev der monteret et half-rig stativ til crossfit træning, hvor man ved at flytte holderne på stativet kan lave både bænkpres og squats. Stativet havde pullup bares på 3 sider, så både høje og lave personer kan træne kropshævninger, og stativet blev boret fast til væggen så det ikke flyttede sig selvom der er flere der laver pullups på samme tid.

Firmaet havde også på ugentlige holdtræninger med gulvøvelser, så der blev sørget for en masse stepbænke og en plads på gulvet blev friholdt til at kunne dyrke holdtræning

Det blev aftalt at Trithon Sport stod for den komplette indretning i dette tilfælde. Det er valgtfrit om kunderne selv vil sætte udstyret op og holde service på dette løbende, men i dette rum forestod vi for det hele - fra indretning af rummet, installation og den efterfølgende vedligeholdelse.

 


&nbsp
Design af lokale

Fra idé til visuel overblik

Sammen med kunden blev der fundet frem til de træningsmaskiner og udstyr, som medarbejderne havde brug for. For at sikre at tingene passede ind og visualisere rummet, leverede Trithon Sport en tegning som forslag til indetning af rummet. Firmaet skulle både have løbebånd, cykler og romaskiner til cardio samt kabelmaskiner og crossfit og vægtudstyr til styrketræningen

&nbsp
Installation af træningsudstyr

Opsætningen blev klaret nemt

Trithon Sport stod for den komplette opsætning af rummet, inklusiv at sætte udstyret op og bortskaffe affaldet fra indpakninger. Det overrasker mange, hvor meget pap der er omkring træningsudstyret. I dette tilfælde blev der fyldt en halv container med indpakning. Træningsudstyret blev samlet og flyttet rundt så det passede med tegningen i overensstemmelse med kundens forventninger.

&nbsp
Dokumentation og service

Vi holder løbende service

Der blev lavet en serviceaftale med Trithon Sport, hvor vi løbende strammer, smører og inspicerer træningsudstyret. Efter hvert service sendes dokumentation for service, hvad der er foretaget og hvornår vi næste gang kommer forbi. Dette forlænger levetiden på udstyret og sikrer at mindre reparationer blive foretaget hurtigt. Bemærk at vi også tilbyder at servicerer udstyr som man ikke har købt hos os.

 

Billeder fra det færdige motionsrum

 

Kontakt os hvis vi skal levere Jeres motionsrum

Vi kan ogå lave Jeres motionsrum. Vi har mulighed for at sælge udstyret via leasing aftaler eller som almindelig betaling, alt efter hvad I foretrækker. Vi leverer til kommuner via EAN systemet og til både private og firmaer. I kan vælge selv at stå for opsætning af udstyret, eller lade os sætte det op.

Send en mail til info@trithon.dk eller benyt vores kontaktformular. I kan også ringe til os på tlf 70 22 30 30 alle hverdage mellem 8-16.Kontakt os

Kontaktinformation

* Skal udfyldes

 

Hvem er vi hos Trithon Sport ?

Tak fordi du handler hos os. Du vil møde os og vores kompetencer i forskelige stadier af din ordre. Fra ordren bliver placeret, hvor du snakker med salg i forbindelse med tilbud til større motionsrum eller blot almindelige spørgsmål til forskellige produkter og til pakningen af ordren, vil forskellige personer hjælpe dig igennem processen og sørge for at du får præcist det du ønsker dig.

Trithon Sport kundeservice

Mette og pigerne

Kundeservice

Når du ringer til vores hovednummer vil du snakke med pigerne i kundeservice. De vil tage hånd om dig og hvis der er noget de ikke kan svare på vil de sende dig til de rette.

Michael Nielsen

Salg og indkøb

Skal I have lavet et nyt motionsrum, købe ind til et eksisterende eller har du blot spørgsmål til noget af vores fede træningsudstyr, er det sandsynligvis Michael, der vil snakke med dig.

Dan Jørgensen

Service og opsætning

Har vi en serviceaftale med dig omkring vedligeholdelse af dit motionsrum, eller hvis vi kigger ud og sætter nogle ting op for dig, er det Dan du møder.

Morten Jakobsen

Service og opsætning

Morten er ligeledes med til at få vores udstyr sat op hos de firmaer som vælger at få os til at installere deres nye træningsudstyr

Rebekka Andersen

Pakkeri

Når dine ordrer skal pakkes er det Rebekka, der er een af dem, som sørger for at varerne kommer de rette steder hen, og at der er styr på tingene.

Laura Zimmermann

Pakkeri

Laura er ligeledes med til at få de daglige pakker ekspederet og sendt afsted til Jer der bestiller varer hos os.