Nye vægtstænger på lager

Cerakote(™) vægtstænger fra Trithon Sport

Vi har hos Trithon Sport allieret os med vores producent af vores Elite serie vægtstænger og fået dem behandlet med den ekstrem hårdføre Cerakote(™) overflade, der er mere holdbar en standard zink og chrome vægtstænger og har været benyttet til overfladebehandling af våben i årevis. Det modstår altså rust i en helt anden klasse end standard behandlet vægtstænger, hvilket er ideelt til de hårde miljøer i crossfit bokse og garage styrkehuler rundt om i landet.

Vægtstænger med mange farvekombinationer

Se udvalget af cerakote farver her Træt af chrome og sort?

Fordelene ved Cerakote behandlede vægtstænger er, at nu kan man få dem i mange forskelige slags farver, alt efter temperament. Hvad siger du til en vægtstang med farven "Crimson Red" ? Eller "Charcoal Green" og "Corvette Yellow" ?

Udover farven er selve behandlingen også mere grov i det, så det holder på kalk fint i de tunge løft og den solide behandling er mere modtagelig over for slitage end oxid, zink og chrome vægtstænger. Den rå behandling gør også baren mede modståelig over for svedige hænder, så man faktisk næsten ikke behøver kalk for at holde ekstra godt fast på disse vægtstænger. Derudover skulle Cerakote vægtstænger jævnfør de store spillere som både Ivanko og Rogue gøre stangen mere holdbar i længden, da den gammeldags chrome teknik på vægtstænger skulle svække levetiden på disse.

Cerakote er stærkt - men ikke uopslideligt!

Dog vokser træerne ikke ind i himlen - selve behandlingen bliver som alt andet slidt af de mange loadings og drops med vægte på kraver og ridser fra fingerringe og lignende på selve stålets greb. Så med tiden vil de som alle andre vægtstænger blive ridset. Dog går det ikke lige så hurtigt som mange billige chrome og oxid lakeringer, der efter blot få ugers brug viser tegn på slid. Man skal primært vælge cerakote behandlingen for at få nye farver og kombinationer i vægtstængerne. Da det er dyrere, at behandle med Cerakote skal man overveje ens behov. Vi har stadig Chrome vægtstænger og Oxid vægtstænger, der er væsentligt billigere end Cerakote

Se vores udvalg af Cerakote vægtstænger her