Fitness maskiner hos Trithon Sport

Professionelle fitnessmaskiner der justeres med vægtklodser og kabler. Kabeltræk maskinerne er for alle typer træning og giver en høj grad af sikkerhed, da maskinerne er konstrueret med vægtstakke i lukket kasse med nem mulighed for justering i invervaller, der passer til alle brugere. Maskinerne er velegnet til alle typer af fitnesscentre, motionsrum i hoteller og firmaer og giver både begyndere og øvede mulighed for at træne sikkert og godt i maskiner til formålet.

Kabeltræk crossover

Træning med kabeltræk crossovers giver mulighed for at træne hele kroppen i forskellige positioner. Håndtagene kan justeres fra gulvhøjde til hovedhøjde og giver derved mulighed for både at træne maveøvelser, rygøvelser, tricepsøvelser og mange andre øvelser. De fleste crossovers kræver et aflangt område, hvor der er plads, men vi har også mulighed for den praktiske compact model, der kan stå i hjørrnet af motionsrummet og er velegnet til mindre motionsrum, hoteller og lignende steder hvor man ønsker at træne kabeløvelser på minimal plads.

Fitnessmaskiner til overkrop og underkrop.

Hvis man ønsker at styrketræne sine specifikke muskler i overkrop og underkrop kan man vælge de maskiner, der er specielt bygget til dette. De mest populære kabelmaskiner til dette er vores pulldown/romaskiner der giver en god træning af ryggen, mens benmaskinerne er geniale til at træne forlår, baglår og balder.

1 til 50 ud af 53

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 ud af 53

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Fitness maskiner
Minimal Price: DKK100.00
5.0 / 5 Review(s)