Træningsbælter hos Trithon Sport

Træningsbælter er det mest brugte tilbehør til vægtløftningsudstyr og kommer i et utal af varianter. Vi har typisk 3 forskellige bælter der kan inddeles i følgende:

Vægtløfter bælte

Disse bælter til vægtløftning er designet, så de er forholdsvis smalle med en mindre fordybning foran på bæltet, hvilket gør det nemmere at bevæge sig forover i træningen, når man har bæltet på. Vægtløftningsbæltet er generelt lidt tyndere end styrkeløfter bæltet og mere fleksibelt. Det er godt til allround brugere, der ønsker at få mere sikkerhed i træningen når der løftes tungt og i nærheden af deres maksimale løft i squat og dødløft. Bælerne kan både fåes i læder og neopren alt efter hvad man ønsker. Der er ikke den store forskel på de, rent funktionalitetsmæssigt, men er mere af personlige grunde.

Styrkeløft bælte

Styrkeløftbælterne hos Trithon Sport er i kraftig kvalitet og i 100% ægte læder. De kan have tykkelse fra 10 mm og op til 13 mm, som er det maksimale der er godkendt i styrkeløft konkurrencerne. Styrkeløftbælterne er nemme at åbne med deres forskellige quicklåse, og er meget lidt fleksible. De giver maksimalt spænd og er ens hele vejen rundt om lænden, så de kan skære lidt hvis man ikke er vant til disse. Deres kraftige tykkelse gør at de giver sig minimalt og vil holde i mange år fremover.

Dips bælter

Dips bælter er til brug for den træning, hvor man bruger sin egen kropsvægt i pullups og dips, og virker ved at man kan sætte vægtskiver igennem kæden og derved forøge sin vægt. De kan fåes både i neopren og læder og virker på samme måde.

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side

Træningsbælter
Minimal Price: DKK100.00
4.6 / 20 Review(s)