Gymnastikringe i træ

Solide gymnastikringe i træ med 4,5 meter lange stropper, der er 1" bredde (2,5 cm) og en maks bruger belastning på 200 kg. Gymnastikringene er gode til muscleups, dips og al slags funktionel træning, hvor der trænes hele kroppen
Varenummer: 70721

Lagerstatus: Ikke på lager

395,00 DKK
Trithon
Hurtig levering
Hurtig levering
Vi har eget lager med daglige forsendelser
 
Levering 45 kr
Fragt fra 39 kr
Til pakkeshops og firmaer
 
Gratis fragt
Fri fragt
GRATIS FRAGT over 499 dkk til pakkeshops og firmaer
 
 
Se vores gode bedømmelser
5 stjerner på Trustpilot. Læs vores gode bedømmelser
 

Beskrivelse

Detaljer

Dimensioner
  • Maks brugervægt på 200 kg
  • Træ ringe med 2,5 cm brede remme i 4,5 meter længde 
  • Indvendig diameter: 18 cm
  • Ring diameter: 28 mm


Yderligere information

Yderligere information

Manufacturer Trithon

Bedømmelser

Bedømmelser (2)

God variation af håndgrebBedømt af Brian Nygaard
Rating
Tillæg til bedømmelse:
Når man f.eks. træner body rows og pull-ups/chin-ups i ringene, kan man let variere sit håndgreb mellem supineret, proneret og neutralt – og alt midt imellem, præcis som man vil have det. Der er i princippet et uendeligt antal variationsmuligheder, og man kan endda variere grebet flydende, under udførelse af øvelserne, så musklerne trænes på en måde, der ikke er muligt i barren. Er også gode til træning af bl.a. false grip. Remmene gør det let at montere ringene på et øjeblik og justere højden til de enkelte øvelser. Foretrækker helt klart ringe i ubehandlet træ, som disse – de kan godt være lidt hård ved hænderne, især i starten (og give en del hår hud), til gengæld tilbyder de et suverænt grip, og de er en fornøjelse at træne med. (Indsendt den 29/01/2018)
Bedst og mest alsidigt til funktionel træningBedømt af Brian Nygaard
Rating
Et sæt gymnastik ringe er det bedste og mest alsidige udstyr til funktionel kropsvægtstræning. Man kan træne både pull og push, dynamisk og statisk samt strakt arm styrke, kan desuden ikke kun træne overkroppen vha. ringene, men hele kroppen, også bl.a. ben og core. Er både teknisk og fysisk mere udfordrende end træning af tilsvarende øvelser på gulvet eller i barren, da ringene kan dreje og svinge frit og let finder de svage punkter, så man også skal stabilisere sin kropsvægt, når man udfører øvelserne – det gør øvelserne sværere at udføre med korrekt teknik, og træner samtidig de stabiliserende muskler. Er til gengæld mere skånsomt for leddene, da de ikke tvinges ud i unaturlige positioner, som man kan risikere med en barre. Kræver naturligvis et stabilt, overhængende forankringspunkt (der kan bære hele ens kropsvægt), remmene kan monteres i, men kan ellers medbringes og benyttes overalt, hvor de kan monteres forsvarligt – kan klart anbefales, det bedste stykke træningsudstyr jeg har investeret i. (Indsendt den 26/01/2018)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gymnastikringe i træ

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Pullup Bar Multigrip

Pullup Bar Multigrip

2 bedømmelse(r)
935,00 DKK
Gymnastik ringe i plast

Gymnastik ringe i plast

1 bedømmelse(r)
245,00 DKK
Vægtvest- 30 kg

Vægtvest- 30 kg

1.195,00 DKK
- Hjælp -