Trithon HG Justerbar bænk

Denne justerbare bænk vejer 30 kg og er velegnet ti både motionsrum og det lækre homegym. Rammen er i pulverlakeret sort lak og bænken kan justeres både i ryggen i 8 intervaller helt ned fra negativ hældning og op til 90 grader, hvilket er bedre end de fleste bænke, da den således kan bruges både til almindelig bænkpres, samt incline og decline bænkpres.

Bænken er god til bænkpres hvor man har et løst stativ og sætter bænken under, eller hvis man træner med håndvægte. Bænken er udført i solid jern med kunstlæder på overfladen, der er nem at rengøre og med godt fast skum i polstringen. Desuden er sædet med dobbelte støttejern, så man ikke får vredet sædet skævt, som på mange billigere bænke.

Den justerbare bænk kan bruges på både glatte gulve og trægulve, idet den er forsynet med kraftig gummi på fødderne. De 3 ben gør den desuden velegnet til bænkpres hvor man kan trække sine fødder lidt tilbage uden at skulle støde på en stang foran som mange bænke med 4 ben har.
Varenummer: 71209

Lagerstatus: På lager

3.250,00 DKK
Trithon
Hurtig levering
Hurtig levering
Vi har eget lager med daglige forsendelser
 
Levering 45 kr
Fragt fra 45 kr
Til pakkeshops og firmaer
 
Gratis fragt
Fri fragt
GRATIS FRAGT på ordrer under 20 kg/200cm og over 599 dkk til pakkeshops og firmaer
 
 
Se vores gode bedømmelser
5 stjerner på Trustpilot. Læs vores gode bedømmelser
 

Beskrivelse

Detaljer

Justerbar bænk i dimensionerne
LxBxH: 115 x 65 x 21 cm i basen og 30 cm bred i sædets fund samt 20 cm i toppen. Perfekt til skrå bænkpres.

Solid bænk til bænkpres med håndvægte og lignende øvelser, hvor man ønsker en bænk der både kan justeres i ryggen og i sædet. Bænken har hældning der både kan bruges negativ til mave øvelser og decline bænkpres. Sædehøjden er 45 cm fra gulvet og selve sædet kan justeres i 3 intervaller mens ryggen kan justeres i 8 forskellige positioner. Ryggen er med indadgående hældning så den yder god støtte i lænden med 30 cm og ender ved 20 cmm i toppen, så man kan trække armene helt tilbage uden at skulle rammesædet.

Yderligere information

Yderligere information

Manufacturer Trithon

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Pro SX-T Justerbar bænk

Pro SX-T Justerbar bænk

1 bedømmelse(r)
3.250,00 DKK
Trithon justerbar Bænk

Trithon justerbar Bænk

2 bedømmelse(r)
4.495,00 DKK