Tag os på Instagram og vind præmier

Deltag i vores Instagram i januar 2018 og vind præmier

Hos Trithon Sport vil vi gerne se flere billeder fra de steder, vores udstyr bliver sat op og brugt af vores kunder. Hvis du har købt udstyr af os, kan du derfor tage et billede af det på Instagram og dele det med os, så både vi og andre kan se hvordan det ser ud i levende live, istedet for blot et kedeligt produktbillede på vore hjemmeside

 

Sådan deltager du

Det er super nemt at deltage i vores instagram konkurrence, og det eneste der kræves er et kamera og en Instagram profil. Herefter gør di blot føgende

1) Hav en Instagram profil og sørg for at den er åben, så alle kan se billedet

Det er vigtigt du ikke har en lukket profil, da vi gerne vil vise billedet til andre brugere. Det er ikke et krav, at du nødvendigvis behøver selv har købt eller ejer udstyret. Vi vil bare gerne se så mange billeder af vores træningsudstyr som muligt. Du kan også følge os på Instagram @trithonsport, så du kan se andre billeder fra os, efterhånden som de bliver uploadet.

2) Hashtag dit bedste billede af vores produkter med #trithonsport og tag @trithonsport på det.

Du behøver ikke selv være med på udstyret. hvis ikke du har lyst. Ved at tagge os i billedet, giver du tilladelse til, at vi kan bruge dit billede til reklame formål. Billedes skal være i god kvalitet og vores produkt skal være pakket ud og samlet, så man kan se det. Vi vil rigtig gerne se billedet i sit rette miljø, så hvis du har købt crossfit udstyr til din lokale crossfit box, vil vi enormt gerne se hvordan det ser ud inde fra boksen eller på anden måde i det rette miljø.

3) Afvent og få svar om du har vundet. Konkurrencen løber i hele januar 2018

- Når januar er gået, finder vi det fedeste billede med vores træningsudstyr og giver et gavekort på 500 kr, som en rabatkode du kan bruge ved køb på www.trithon.dk og gavekortet skal bruges inden for 3 måneder fra udstedelsesdatoen.

 

Billeder fra Instagram - følg os på https://www.instagram.com/trithonsport/