Send billeder af dit træningsudstyr


Deltag i vores Instagram i januar 2020 og vind præmier

Hos Trithon Sport vil vi gerne se flere billeder fra de steder, vores udstyr bliver sat op og brugt af vores kunder. Hvis du har købt udstyr af os, kan du derfor tage et billede af det på Instagram og dele det med os, så både vi og andre kan se hvordan det ser ud i levende live, istedet for blot et kedeligt produktbillede på vore hjemmeside

 

Sådan deltager du

Det er super nemt at deltage i vores instagram konkurrence, og det eneste der kræves er et kamera og en Instagram profil. Herefter gør di blot føgende

1) Hav en Instagram profil og sørg for at den er åben, så alle kan se billedet

Det er vigtigt du ikke har en lukket profil, da vi gerne vil vise billedet til andre brugere. Det er ikke et krav, at du nødvendigvis behøver selv har købt eller ejer udstyret. Vi vil bare gerne se så mange billeder af vores træningsudstyr som muligt. Du kan også følge os på Instagram @trithonsport, så du kan se andre billeder fra os, efterhånden som de bliver uploadet.

2) Hashtag dit bedste billede af vores produkter med #trithonsport og tag @trithonsport på det.

Du behøver ikke selv være med på udstyret. hvis ikke du har lyst. Ved at tagge os i billedet, giver du tilladelse til, at vi kan bruge dit billede til reklame formål. Billedes skal være i god kvalitet og vores produkt skal være pakket ud og samlet, så man kan se det. Vi vil rigtig gerne se billedet i sit rette miljø, så hvis du har købt crossfit udstyr til din lokale crossfit box, vil vi enormt gerne se hvordan det ser ud inde fra boksen eller på anden måde i det rette miljø.

3) Afvent og få svar om du har vundet. Konkurrencen løber i hele januar 2019

- Når januar er gået, finder vi det fedeste billede med vores træningsudstyr og giver et gavekort på 500 kr, som en rabatkode du kan bruge ved køb på www.trithon.dk og gavekortet skal bruges inden for 3 måneder fra udstedelsesdatoen.

 

Månedens fokus - Cerakote vægtstænger

Trithon Sport sælger mange vægtstænger og vægtstangssæt med vægtskiver til alt fra crossfit centre til motionsrum. I denne måned sætter vi fokus på at udvikle de nye cerakote vægtstænger, som er vægtstænger, der er belagt med den hårde maling der er tynd nok til at man stadig kan få føling med vægtstangen og samtidig giver mulighed for at lave uendelige farve kombinationer.

Forskellige slags vægtstænger til forskellige formål

Se udvalget af vægtstænger En vægtstang er ikke bare en vægtstang.

Selvom vi gerne vil udvide sortimentet med farvede vægtstænger, tilbyder vi naturligvis standard vægtstænger. De fleste vægtstænger er i standard chrome med en vægt på 20 kg. Alt efter behov er de udstyret med forskellige lejer i kraverne så de roterer jævnt og har forskellige tolerancer og markeringer.

I bund og grund vil de fleste være tilfreds med vores standard serie af vægtstænger som du kan finde her og hvis du har lyst til at læse mere om vægtstænger så har vi en udmærket artikel til formålet.

Og det hele skal jo ikke dreje som om vægtstænger. Vi vil meget gerne have input fra alle vores brugere og se billeder fra de steder der benytter vores udstyr, så send meget gerne billeder afsted på Instagram til os så vi kan se udstyret blive brugt, istedet for at ligge på et kedeligt lager.

Billeder fra Instagram - følg os på https://www.instagram.com/trithonsport/