Leasing til firmaer

Fordelen ved leasing af træningsudstyr

Ved køb af nyt udstyr til centre, crossfit bokse og foreninger vil der ofte være tale om store udskrivninger. Hvis I køber nyt udstyr hos Trithon Sport, er det derfor muligt at lave en leasingaftale til virksomheder, der imødekommer de krav som der stilles til Jer som købere. Vi har samarbejde med Ikano Bank der tilbyder en god leasingaftale som medregnes i det tilbud I modtager fra os. Nedenstående viser nogle af de fordele, der kan være ved at lease udstyr.Leasing til firmaer


Hvad der forventes af din virksomhed

For at indgå en aftale om leasing, forventes det at din virksomhed kan leve op til de krav som de fleste banker har til deres kunder. Din virksomhed skal have et gyldigt CVR nummer og vil blive kreditvurderet af Ikano Bank.


Hvordan en leasingaftale kan se ud

I anmoder os om et tilbud på det udstyr I ønsker til jeres motionsrum, hvorefter vi sammen finder det, der passer Jer. Prisen på tudstyret kan være fra 20.000 kr og opefter. Herefter aftaler vi, hvor mange måneder I ønsker at betale udstyret. Det kan være 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder. Den månedlige pris vil herefter deles op, så det passer Jeres ordning. Hvis man eksempelvis køber for 160.000 ex moms vil man i 60 måneder betale ca 3.000 kr pr måned.

Fordelen ved leasingen er således sammenfattet, at virksomheden med en lille start kapital kan indkøbe et komplet center og kan benytte udstyret, imens der betales til dette. Efter aftalens udløb overtages udstyret til et restbeløb, hvorefter man kan sælge det eller beholde det, som det er..

Opsætning af motionsrum

Installation fra start til slut

Se vores youtube film fra installation af et trænignsrum
Se et af vores motionsrum blive opsat på få minutter. Trithon Sport er dansk distributør af Bodytone træningsmaskiner, der både kan bruges i store fitnesscentre og mindre motionsrum. Vi kan både levere udstyret og også tilbyde at installere og servicere udstyret. Se nogle af vores referencer nederst på siden.

Finansiering af udstyr

Attraktive leasingaftaler tilbydes

Kontakt os for attraktive leasingaftaler
Brug for at betale et månedligt beløb for Jeres motionsrum? Trithon Sport tilbyder attraktive leasingaftaler med lave månedlige ydelser for komplette motionsrum eller tilkøb af nyt udstyr til Jeres eksisterende rum

Opbygning af træningsrumet

Vi kan hjælpe med indretningen

Tegning af motionsrum fra Trithon Sport
Vi kan vise Jer et eksempel på, hvordan man kan sætte rummet op eller I kan komme med de planer I har, og så kan vi hjælpe. Tegninger kan være en god måde at visualisere, hvordan rummet kommer til at se ud med de nye træningsmaskiner.

Kontakt os for nærmere information og tilbud til leasingaftale og indkøb af udstyr ved at udfylde nedenstående.