Trithon Sport leverer, installerer og vedligeholder dit træningsrum

Motionsrum til firmafitness

Medarbejder motion

Undersøgelser har længe bekræftet at sunde medarbejdere giver firmaet god værdi i form af færre sygedage og et træningsrum på arbejdspladsen giver god værdi. Udover at det naturligvis kan fratrækkes i regnskaberne hos firmaet, giver motion på arbejdspladsen et bedre sammenhold og kan både tiltrække og fastholde medarbejdere.

Mulighed for leasing aftaler.
Betal et fast beløb om måneden for udstyr købt hos Trithon Sport og spar den store udskrivning.

Hvis ønsket om et udstyr til træningsrummet ikke kan opfyldes pga den store udskrivning, tilbyder vi naturligvis leasingaftaler fra 12 til 60 måneder, hvor der aftales et månedligt beløb. Leasing aftaler er oftest det foretrukne, når det kommer til større motionsrum, men det er forskelligt alt efter om det er mindre foreninger eller større firmaer. Alle firmaer kan lease træningsudstyr og uanset om I ønsker et komplet motionsrum eller blot nogle enkelte nye kabelmaskiner, romaskiner, løbebånd eller andet træningsudstyr, kan I kontakte og for et uforpligtende tilbud. Vi kører i hele landet og kan levere alt hvad I har brug for.

Undervisning i udstyret

Hvis I har fået sat et motionsrum op, kan vi naturligvis tilbyde at gennemgå udstyret og de forskellige funktioner med Jeres medarbejdere. Vi kan aftale en dag, hvor vi kan komme forbi virksomheden og stå til rådighed for Jeres medarbejdere.

Vi kan afholde temadage, hvor vi gennemgår træningsudstyret samt giver vejledning om kost og træning, alt efter hvilke mål. Det er ikke altid at folk vil tabe sig - nogle har også brug for at tage på eller opnå et bestemt mål i træningen.

Det at man har muligheden for at træne enten i arbejdstiden eller efter arbejde, kan motivere mange til at komme igang med træningen. En travl hverdag forhindrer mange i at køre forbi det lokale fitnesscenter, og her vil det være enormt attraktivt blot at forlænge arbejdsdagen med en time

Nye skabe

Har I brug for skabe, knager eller lignende til omklædningen, kan vi ligeledes levere dette.

Kontakt os for nærmere info

 

Service aftaler i hele landet

Firma motion giver sunde medarbejdere
En god investering

 

Motionsrum fra Trithon Sport - leveret og installeret

Køb professionel fitness udstyr hos Trithon Sport

 

Trænings maskiner

Fitness maskiner med vægte

Plateloaded maskiner er kendte for at have de rigtige ergonomiske bevægelser, samtidig med at det er muligt at putte det antal kilo på modstanden som man ønsker, uden at skulle sætte sin lid til kabler og udvekslingshjul, som mange mener er snyd. Derudover sælger Trithon Sport også de traditionelle fitnessmaskiner som du kender fra Fitness World og lignende træningscentre. Udstyret er nemt og sikkert at bruge, hvor man blot justere vægten med en pind .

Kabelmaskiner

De traditionelle træningsmaskiner

Kabelmaskiner er standard i de fleste fitness centre. De er nemme at bruge, isolerer musklerne fint og er hurtige at justere, ved at sætte pinden ind i hullet på den vægtklods man ønsker. Ulempen ved kabelmaskiner er som oftest at tallene på vægten ikke svarer til det virkelige antal kilo man løfter, idet der er udveksling på hjulene. Men til dem der blot ønsker at træne efter et program, er det nemt at bruge kabelmaskinerne og i sit træningsprogram, kan man notere hvilket nummer man er nået til på vægtene.

Vægtstangssæt og stativer

Squat, bænkpres og fitnesstræning

Man kommer ikke uden om at have et sted i centeret, hvor man kan dyrke den klassiske bænkpres øvelse eller et sted hvor man kan træne squat og lignende frie øvelser. Det betaler sig at investere i en god kvalitets vægtstang og nogle kvalitets vægtskiver. Vi har både vægtskiver til almindelg fitness og styrketræning aller vægtskiver der er beregnet til det funktionelle brug i funktionel træning, hvor man oftest smider med vægtstangen efter endt brug. Alle vægtstænger og vægtskiver hos Trithon Sport er i de olympiske mål, også kaldet OL vægtskiver, med 50 mm huller der passer til olympiske vægtstænger.

 

 

Vi leverer tegning af motionsrum
Fitnessrum indretning

Vi laver en tegning til Jeres behov

Hvis I har ønsker til maskiner eller blot vil se et udkast til et motionsrum, kan Trithon Sport levere en plan over Jeres træningsudstyr.

Læs mere
Service af træningsudstyr
Service aftale

Vi servicerer i hele landet

Hvadenten I har et stort træningscenter eller et lille forenings rum kan vi aftale at servicere udstyret. Vi har faste serviceaftaler der passer alle kunders behov og I får et bevis og dolumentation for hvad vi har udført hvad gang.

Læs mere
Leasing af motionsudstyr
Ønsker i leasing

Leasing af træningsudstyr

Som firma har I mulighed for at lease træningsudstyr hvis I køber dette gennem Trithon Sport. Betal et aftalt beløb om måneden fra 12 til 48 måneder og slip for den stor udskrivning

Læs mere

Kontakt os

Kontaktinformation

* Skal udfyldes

Video fra et motionsrum installeret af Trithon Sport
Skal vi lave Jeres motionsrum?

Se en video fra et af vores motionsrum

Nysgerrig på hvordan vi sætter et motionsrum op? Se video fra et rum vi har sat op hos en kunde, der skulle bruge udstyr til deres medarbejdere. Vi kan også sætte Jeres rum op, eller levere hvad I mangler. Kontakt os og lad os give dig et tilbud!

 

 

Hvem er vi hos Trithon Sport ?

Tak fordi du handler hos os. Du vil møde os og vores kompetencer i forskelige stadier af din ordre. Fra ordren bliver placeret, hvor du snakker med salg i forbindelse med tilbud til større motionsrum eller blot almindelige spørgsmål til forskellige produkter og til pakningen af ordren, vil forskellige personer hjælpe dig igennem processen og sørge for at du får præcist det du ønsker dig.

Trithon Sport kundeservice

Mette og pigerne

Kundeservice

Når du ringer til vores hovednummer vil du snakke med pigerne i kundeservice. De vil tage hånd om dig og hvis der er noget de ikke kan svare på vil de sende dig til de rette.

Michael Nielsen

Salg og indkøb

Skal I have lavet et nyt motionsrum, købe ind til et eksisterende eller har du blot spørgsmål til noget af vores fede træningsudstyr, er det sandsynligvis Michael, der vil snakke med dig.

Dan Jørgensen

Service og opsætning

Har vi en serviceaftale med dig omkring vedligeholdelse af dit motionsrum, eller hvis vi kigger ud og sætter nogle ting op for dig, er det Dan du møder.

Morten Jakobsen

Service og opsætning

Morten er ligeledes med til at få vores udstyr sat op hos de firmaer som vælger at få os til at installere deres nye træningsudstyr

Rebekka Andersen

Pakkeri

Når dine ordrer skal pakkes er det Rebekka, der er een af dem, som sørger for at varerne kommer de rette steder hen, og at der er styr på tingene.

Laura Zimmermann

Pakkeri

Laura er ligeledes med til at få de daglige pakker ekspederet og sendt afsted til Jer der bestiller varer hos os.