Opbevarings rack - 1 fag

Hold styr på bolde, vægtskiver, kettlebells og andet træningsudstyr i motionsrummet med dette kompakte storage rack opbevaringsstativ i kraftig jern og maks load på hele 500 kg.

Stativet har 3 rækker ialt, hvor 2 af rækkerne kan bruges til bolde eller vægtskiver og den sidste rækker er en kraftig hammerlakeret plade med plads til kettlebells eller håndvægte.

Der medfølger 2 adskillere som man kan sætte på rørene og bruge til at opbevare vægtskiver på højkant. Det er muligt at tilkøbe ekstra holdere.

Stativet er 190 cm langt og 180 cm højt så det passer ind de fleste steder. Der anbefales 2 stativer hvis der skal være plads til 10 par håndvægte.

Skille blokkene kan sættes hvor man ønsker på rørene og man kan derved selv sætte afstanden men vil have imellem vægtskiverne.

Varenummer: 71190

Lagerstatus: På lager

4.995,00 DKK

Pris som konfigureret: 3.996,00 DKK

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 3.996,00 DKK

Trithon
Hurtig levering
Hurtig levering
Vi har eget lager med daglige forsendelser
 
Levering 39 kr
Fragt fra 39 kr
Til pakkeshops og firmaer
 
Gratis fragt
Fri fragt
GRATIS FRAGT på ordrer under 20 kg/200cm og over 599 dkk til pakkeshops og firmaer
 
 
Se vores gode bedømmelser
5 stjerner på Trustpilot. Læs vores gode bedømmelser
 

Beskrivelse

Detaljer

Storage rack til trænings tilbehør i 1 fag med dobbeltrækker. På rækkerne med barene kan man sætte bolde eller vægtskiver hvor man kan montere skille vægs blokke til at adskille vægtskiverne. Selve pladerne kan bruges til håndvægte, kettlebells eller andet tilbehør. Det er muligt at kombinere stativet med flere fag i forskellige muliigheder, så man kan tilpasse opbevaringen til det fitnesscenter det skal stå i.

Yderligere information

Yderligere information

Manufacturer Trithon

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?