Træningsudstyr til moitonsrum

Motionsrum med udstyr til holdtræning

Holdtrænings rum hos Pure Performance Fitness

i forbindelse med at Pure Performance Fitness skulle have nye lokaler, ønskede de udstyr til deres holdtræning. Udstyret skulle bl. a. indeholde en masse stepbænkre, måtter og bodypump stænger, så der var mulighed for at få sved på panden, på den klassiske måde.

Derudover blev der også gjort plads til vores serie af battle ropes, der er lavet på kunsthamp så det ikke skaller og sviner, når det slåes ned i jorden. I samme omgang blev der købt nd af til crossfit træningen med kettlebells, slammer balls og wall balls

Til de bokse lystne blev der sat boksesække op fra Everlast og i tidstagningen blev brugt Elite Timeren.

Interval timer til crossfit træningen
Tag tid på træningen

DKTRI Elite Timer

Denne timer er perfekt, hvis man ønsker at træne intervaltræning i boksning, crossfitness og lignende træning. Vi har ligeledes solgt disse ure til forskellige restauranter, så den er åbenbart også god i køkkenet.

Se udvalget af timere
Bodypump sæt til body fitness træning i hold
Få sved på panden

Bodypump sæt - 20 kg

Denne timer er perfekt, hvis man ønsker at træne intervaltræning i boksning, crossfitness og lignende træning. Vi har ligeledes solgt disse ure til forskellige restauranter, så den er åbenbart også god i køkkenet.

Læs mere om bodypump sættet her
Kvalitets boksepude til boksetræningen
Så igennem

Everlast boksesæk

Holdbar boksesæk fra klassiske Everlast. Denne boksesæk kan bruges af alle der ønsker at træne cardio, samtidig med kroppen bliver styrket. Boksetræning er en god måde at træne intervaltræning og komme i form på.

Læs mere om bokseudstyret her
God fitnessmåtte til motionsrummet
Tyk måtte til det hårde gulv

Fitness måtte 1,5 cm

Behagelig måtte i NBR skum med 1,5 cm tykkelse. Måtten er nem at rulle sammen og kan også hænges op i centeret, idet der er huller til ophæng. Overfalden er rillet og giver en god skridsikker oplevelse i træningen.

Se udvalget af træningsmåtter 

Kontakt os hvis vi skal levere Jeres motionsrum

Vi kan ogå lave Jeres motionsrum. Vi har mulighed for at sælge udstyret via leasing aftaler eller som almindelig betaling, alt efter hvad I foretrækker. Vi leverer til kommuner via EAN systemet og til både private og firmaer. I kan vælge selv at stå for opsætning af udstyret, eller lade os sætte det op.

Send en mail til info@trithon.dk eller benyt vores kontaktformular. I kan også ringe til os på tlf 70 22 30 30 alle hverdage mellem 8-16.