Hulahopringe hos Trithon Sport

Hulahopringe med vægt
Træn din mave og core med sjove hulahopringe af bedste kvalitet. Vores hulahopringe er lavet med bølget design og beklædt med behageligt skumgummi. Alle hulahopringene har indlagt vægt der gør, at folk i alle aldre kan benytte disse hulahopringe til sjov træning. Hulahopringene kan nemt skilles ad når de ikke er i brug og kan tages med på ferie og rejser, hvor de nemt kan ligge i bagagen.

Hulahopringen er for alle aldre
Børn får det til at se legende let ud, når de har fået fat i fidusen med at holde balancen for at få svingningerne i gang, så hulahopringen kan balancere omkring taljen. Når man ser en hulahopring har man bare lyst til at prøve igen, her glemmer man, at den er med til at stramme mave og rygmusklerne, dem der sidder ude og dybt inde i kroppen, da man spænder i kroppen for at få hulahopringen til at balancere omkring taljen. Da hulahopringene er effektive, bør man starte med 2 minutter derefter øge brugen stille og roligt, for ikke at få for ømme muskler dagen efter. Nogle er meget glade for den, da de hurtigt ser er godt resultatet af mindre omkreds omlivet her er det både kvinder og mænd der bruger den til at få strammet op omkring taljen på en sjov måde, sammen med andre.

Hvilken model skal man vælge:
Her er det vigtigt at tænke over - hvad er det du vil bruge hulahopringen til? Vil du se hurtige resultater, og det er første gang, kan du vælge en hulahopring på 1,2 kg for derefter at gå op i størrelse. Men er du en med en trænet stærk krop, kan du vælge en ring der vejer mere og her kan 1,5 og 1,8 kg opfylde behovet.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Hulahopringe
Minimal Price: DKK140.00
4.6 / 7 Review(s)