Trithon Fritstående boksesæk - 180 cm

Fritstående boksepude hvor basen fyldes med sand og så kan man komme igang med a træne derhjemme.

God boksesæk til begyndere der gerne vil igang med boksetræningen eller til dig, der gerne vil bokse på en pude uden at skulle hænge stativer op og bore huller i loft og væg.

Boksesækken er 180 cm høj og 36 cm i diameter med en 60x70 cm bund der kan fyldes med sand eller vand, så den står solidt fast. Det anbefales at bruge sand, da dette er tungere end vand og gør boksepuden mere stabil.

Har man et træ gulv kan man også tilkøbe sugekopper der kan gøre, at foden står bedre fast på gulvet.

Varenummer: 71118

Lagerstatus: På lager

Ned til: 1.795,00 DKK

Pris som konfigureret: 1.436,00 DKK

1 x Fritstående boksepude - 180 cm   +0,00 DKK

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 1.436,00 DKK

Trithon
Hurtig levering
Hurtig levering
Vi har eget lager med daglige forsendelser
 
Levering 39 kr
Fragt fra 39 kr
Til pakkeshops og firmaer
 
Gratis fragt
Fri fragt
GRATIS FRAGT på ordrer under 20 kg/200cm og over 599 dkk til pakkeshops og firmaer
 
 
Se vores gode bedømmelser
5 stjerner på Trustpilot. Læs vores gode bedømmelser
 

Beskrivelse

Detaljer

Fritstående boksepude til hjemmetræning. God begynder boksesæk til dem der gerne vil i form. Boksesækken er fyldt med EPE og tekstil for optimal stød og følelse når man slår til den. Ved at fylde bunden med sand eller vand står den på jorden mens man slår til den. Boksesækken har en kegleformet bund med, der er 60x70 cm og kan indeholde op til 80 kg i sand. Hvis man slår en proper næve anbefales det at købe en vægophængt boksepude der ikke vælter ved hårde slag. Det anbefales at hælde sand i foden, så man ikke risikere at vandet skvulper ud samtidig med det giver en større vægt.

Der kan købes 4 standard sugekopper og man kan sætte helt op til 12 sugekopper på

Standard bunden er konisk med og kan indeholde op til 80 kg sand - perfekt til børn og begyndere. Det er muligt at tilkøbe en kraftigere bund der kan indeholde op til 130 liter vand (150 kg sand) for at bunden står bedre fast men hvis man virkelig ønsker at slå hårdt igennem anbefales det at købe en boksesæk der kan hænges op i loftet. Bemærk at hvis man har den store boksefod skal man fylde den fra toppen af ved lige at skrue adapterpladen af og påfylde nedenunder og derefter sætte adapterpladen på igen.

Yderligere information

Yderligere information

Manufacturer Trithon

Bedømmelser

Bedømmelser (1)

Sækken er fin i sig selv, men der er lidt problemer med foden.Bedømt af Niels
Rating
Sækken er sådan set fin. I mit tilfælde har jeg puttet vand i foden. Det er nok til at den står ok fast, men det giver lidt problemer at proppen ikke lukker tæt så den skal tapes fast og derefter skal en klud tapes fast underneden fordi der stadig løber lidt vand ud når man slår til sækken. Hvis proppen var lavet bedre ville der ikke havde været noget problem. (Indsendt den 07/05/2020)

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?