Trithon Hip Band

Hip Bands booty bands bliver også kaldet glute builders og giver en effektiv opvarmning af musklerne i benene inden de tunge løft, samt er en god hjælp til at træne knæets vandring i forbindelse med squat og lignende øvelser. Derudover giver det en fast bagdel med de frie squat, uden at belaste knæene.

Glute builder båndet kommer i flere størrelser og måles i inches. Et 26" bånd er 26 tommer i omkreds (ca 65 cm) og således vil det passe dig, der står med knæene i en afstand af ca 33 cm og opefter. Der bør lægges minimum 5 cm til for at båndet ikke glider ned for nemt og er man i tvivl er det bedre at gå ned end op i størrelse. Jo mindre diameter, jo kraftigere vil modstanden være i vandringen.

For at finde den omkreds du skal bruge kan du lave et enkelt hop og derefter stå naturligt. Afstanden fra knæene målt på ydersiden vil være det bånd du skal bruge.

Dette bånd er ekstremt kraftigt og er i stage 2 mål, som er 50% mindre elastisk end normale wraps. Jo mindre diameter bånd, jo kraftigere vil modstanden på båndet være når det presses udad.
Varenummer: 70998

Lagerstatus: På lager

150,00 DKK

* Påkrævede felter

Trithon
Hurtig levering
Hurtig levering
Vi har eget lager med daglige forsendelser
 
Levering 39 kr
Fragt fra 39 kr
Til pakkeshops og firmaer
 
Gratis fragt
Fri fragt
GRATIS FRAGT på ordrer under 20 kg/200cm og over 599 dkk til pakkeshops og firmaer
 
 
Se vores gode bedømmelser
5 stjerner på Trustpilot. Læs vores gode bedømmelser
 

Beskrivelse

Detaljer

Effektiv hip circle BootyBuilder band til træning af squat og lignende øvelser, hvor man ønsker at knæene skal presses udad i forbindelse med øvelsen. Derudover er disse hip bands også gode til opvarmning af musklerne i benene i forbindelse med styrketræning.

Eksempel på squat træning med hip circle bands
Placer båndet over knæet og lav air squats inden de tunge squats. Sørg for at knæene presses ud imod båndet.

Eksempler på opvarmning Placer båndet lige over knæet og gå 20 skridt frem, 20 skridt tilbage samt 10 skridt fra side til sidt og få en god opvarmning af gluteus musklerne og støttemusklerne i hoften inden de tunge løft

Yderligere information

Yderligere information

Manufacturer Trithon

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Trithon Hip Band

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?