Rabatkoder og tilbud

Hos Trithon Sport sætter vi løbende udstyr på tilbud og ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du også mulighed for at spare penge. Vi sender løbende nyhedsbreve ud med rabatkoder til enkelte kategorier og produkter. Det kan være vi skal have gjort plads til mere udstyr på lageret, hvilket kommer dig til gode, når vi sætter det udstyr ned vi gerne vil have ud.

Istedet for rabatkoder har vi valgt at lave en standard tilbudsside med nedsatteprodukter som du finder her.

Der viser vi alle de produkter, der er på tilbud.

Spar penge på vores fitness udstyr tilbud

Vi har gjort det nemt at spare penge ved at samle populære produkter i færdige pakker.

Hvad enten du ønsker et vægtstangssæt med både en vægtstang og vægtskiver eller en pakke med mobilitets udstyr som lacrosse bolde og foam rollers, kan du finde nogle gode tilbud i menuen "Pakketilbud" her

 

 

Fitness udstyr til  motionsrum - Vi laver et tilbud

Er du indkøber til et træningscenter, eller vil du starte din egen  Box og skal bruge nyt fitness udstyr? Send os en mail her eller se vores kontaktinfo nederst på siden. Det er smart hvis du i forvejen har en nogenlunde ide om, hvilket slags udstyr du skal bruge. Du kan med fordel oprette en profil og lægge det træningsudstyr i kurven som du ønsker, hvorefter vi nemt kan lave et samlet tlbud til dig ud fra din kurv.  Om du vil blot bil supplere op med nyt fitness udstyr i dit home gym, eller have et helt nyt motionsrum, så er vi din fremtidige samarbejdspartner.

Alle registrerede brugere kan gemme sin kurv og vi kan opdatere den så når du går til checkout er priserne det som vi aftaler. Vi tilbyder ligeledes leasing muligheder, hvor du kan afbetale udstyret over 12,24,36,48 eller 60 måneder.

Har du brug for hjælp eller forespørgsel omkring tilbud så send os en mail. Vi tilbyder alt fra enkelte træningsmaskiner uden eller med opsætning og komplette motionsrum.

 

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side