Crimson Cerakote Bar - 20 kg

Super solid vægtstang, der er beskyttet med den patenterede keramiske Cerakote(™) behandling i farven "Crimson Red" og med sorte kraver til 50 mm vægtskiver og bumperplates.

Vægtstangen på 20 kg er bygget af det bedste 28 mm stål med en brudstyrke på hele 216.000 PSI og med lukkede lejer, der ikke skal vedligeholdes.

Derudover er vægtstangens greb beskyttet med den meget hårdføre Cerakote behandling, der også benyttes til våben industrien.

Cerakote behandlingen har vist sig at være ekstrem holdbar overfor rust, hvilket gør vægtstangen velegnet til crossfit miljjøer og udendørs træning. Den røde farve kombineret med de sorte kraver, giver stangen et anderles look end standard chrome vægtstænger

Crimson Cerakote vægtstangen er med medium knurling, dobbelte markeringer og ingen centerknurl - perfekt til pres øvelser og crossfit træning
Se udvalget af farvekombinationer her
Varenummer: 71263

Lagerstatus: På lager

4.500,00 DKK
  • Køb 10 for 3.995,00 DKK pr. stk. og spar 12%
Trithon
Hurtig levering
Hurtig levering
Vi har eget lager med daglige forsendelser
 
Levering 39 kr
Fragt fra 39 kr
Til pakkeshops og firmaer
 
Gratis fragt
Fri fragt
GRATIS FRAGT på ordrer under 20 kg/200cm og over 599 dkk til pakkeshops og firmaer
 
 
Se vores gode bedømmelser
5 stjerner på Trustpilot. Læs vores gode bedømmelser
 

Beskrivelse

Detaljer

Solid vægtstang i 216.000 PSI stål med fedtsmurte lejer, der ikke kræver vedligeholdelse. Vægtstangen er i farven "Crimson Red" Cerakote(™) beskyttet og med dobbelte PL og WL ringmarkeringer samt ingen centerknurl, der kan ridse halsen ved pres over hovedet.

Cerakote behandlingen er super stærk og giver mulighed for et utal af farvemuligheder. Derudover er behandlingen udført så det giver et mat look på stangen og bedre greb, uden at skule bruge kalk. Dog er Cerakote behandlingen ikke uendelig stærk og vil i kontakt med metal blive ridset som alt andet der er behandlet.

Yderligere information

Yderligere information

Vælg model Herre - 20 kg
Manufacturer Trithon
Diameter 28,5 mm stang - 50 mm kraver

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?