sample icon
Vægtstænger og vægtskiver

Gode vægtstænger

Alle vores vægtstænger kan bruges i fitness centre og crossfit boxe. Vægtstænger kan fåes i herre, dame og teknik versioner og kan tåle at blive kastet med vægtskiver på, uden at bukke.

Se udvalg af vægtsæt
sample icon
Crossfit udstyr

Udstyr til funktionel træning

Vi leverer både stativer, kettlebells, battle ropes og alt andet, der skal bruges til den funktionelle træning, hvor man med kropsvægt og øvelser der involverer hele kroppen kan få en effektiv træning.

Se udvalg af cross udstyr
sample icon
Komplet motionsrum

Fitnessmaskiner til motionsrum

Klassiske fitnessmaskiner med kabeltræk og vægte til motionsrummet. Trithon Sport kan levere Jeres komplette motionsrum og også tilbyde installation og service efterfølgende. Kontakt os for et godt tilbud

Se udvalget af fitness udstyr
 Trithon anbefaler

Product Brands


Nyheder i butikken

Opsætning af motionsrum

Installation fra start til slut

Se et af vores motionsrum blive opsat på få minutter. Trithon Sport er dansk distributør af Bodytone træningsmaskiner, der både kan bruges i store fitnesscentre og mindre motionsrum. Vi kan både levere udstyret og også tilbyde at installere og servicere udstyret. Se nogle af vores referencer nederst på siden.

Finansiering af udstyr

Attraktive leasingaftaler tilbydes

Brug for at betale et månedligt beløb for Jeres motionsrum? Trithon Sport tilbyder attraktive leasingaftaler med lave månedlige ydelser for komplette motionsrum eller tilkøb af nyt udstyr til Jeres eksisterende rum