Træningsudstyr fra Trithon Sport

Funktionel træning hos DTU Roskilde

Eleverne på DTU i Roskilde fik mulighed for at indrette et lokale til crossgym område og valgte bl. a. et pullup rig, hvor der kunne hænges elastikker, slyngetrænere og gymnastikringe. Stativet kunne ligeledes opbevare vægtskiver og fungere som en central del af rummet

Udover stativ systemet blev der også fokuseret på udholdenhed og styrketræning, og i den forbindelse var vores battle ropes et godt valg til formålet. Der blev både købt de klassiske 38 mm kunstreb samt de tykkere 50 mm battle ropes, der kunne give rigelig udfordring i træningen.

På væggen blev der ophængt den populære Compact Timer, der kan styre interval træningen med det store display og høje stop/start lyde, og som vægtskiver blev der valgt de bløde Hi Rep bumper plates, der larmer mindre end normale bumperplates når de kastes til jorden, samtidig med at de har et råt look med deres vulkaniseret gummi på galvaniserede center nav.

Køb interval ur
Interval timer

DKTRI Compact Timer

Kraftigt display med store røde LED tal og mulighed for faste TABA intervaller, stopur og mulighed for egne intervaller. Intervallerne starter og stopper med høje bip, der også lan slåes fra hvis ikke man ønsker dette. Når timeren ikke bruges, er det et standard digital ur.

Se udvalget af timere
Gode stativer til crossfit træning
Rigs og racks

Pullup stativ

Stativet giver mulighed for, at flere kan lave pullups på samme tid. Stativet kan monteres med monkey bars til arm gang og har huller i stolperne til at montere ekstra udstyr som dips, vægtskiver og lignende. Stativerne kan kombineres så det kan bruges til squats også.

Se udvalg af stativer
Vægtskiver fra Trithon Sport
Bumper plates vægtskiver

Hi Rep Bumperplates

Fede bumperplate vægtskiver, der er lavet af vulkaniseret gummi og med rustfrit nav i midten. Vægtskiverne er populære i crossfit træning og larmer mindre end almindelige bumperplates, idet de er blødere og giver mere efter. Rå bumperplates i olympiske mål.

Se alle vores bumperplates
Battlerope til træning
Battle ropes

Træn udholdenhed og styrke

Med disse reb kan man træne rope svings, klatring og andet funktionel træning. Rebene kan svinges som snake ropes og er beklædt med beskyttende ender, der ikke skader hænderne.

Se alle vores reb her 

Kontakt os hvis vi skal levere Jeres motionsrum

Vi kan ogå lave Jeres motionsrum. Vi har mulighed for at sælge udstyret via leasing aftaler eller som almindelig betaling, alt efter hvad I foretrækker. Vi leverer til kommuner via EAN systemet og til både private og firmaer. I kan vælge selv at stå for opsætning af udstyret, eller lade os sætte det op.

Send en mail til info@trithon.dk eller benyt vores kontaktformular. I kan også ringe til os på tlf 70 22 30 30 alle hverdage mellem 8-16.