Indretning hos Trithon Sport


Stemningen i et træningscenter skabes dels af de mennesker, der er er i centeret, men også i høj grad af hvordan rummet er indrettet. De store centre kræver både områder til omklædning, gulve, skabe, spejle og alt det andet, man som bruger ikke tænker nærmere over men bare foventer.

Hvadenten det er stativer til at holde boldene på plads, eller gummigulvet til at tabe vægte på uden det larmer og ødelægger, er det vigtigt at finde noget kvalitets udstyr til at indrette træningsrummet med.

Trithon Sport kan levere alt i skabe, spejle, gulv og andet indretning til Jeres nye motionsrum, så I derved kan få en total løsning til Jeres nye træningsrum. Skabene leveres i de farve kombinationer i har brug for, så det matcher Jeres behov, ligesom de kan monteres med både magnetlåse der går på elektroniske armbånd, betalingslåse eller standard låse med nøgler. Vores gummigulve leveres ligeledes i enten hele ruller som kan limes fast, eller i plader der kan lægges side om side.

Indretningen er en dyr post i regnskabet og her kan det være en fordel at indgå en leasing aftale. Vi har i samarbejde med Ikano Bank mulighed for at tilpasse en leasingaftale med månedtlige afdrag, der passer Jeres behov. Kontakt os nærmere for dette og læs mere under vores afsnit om leasing til firmaer.
Gulv i et crossfit center
Kunstgræs til Prowler baner
Når det kommer til opbygningen af omklædningsrummet, er det vigtigt at matche skabene med resten af centeret. Skal skabene installeres i en svømmehal, kan man enten vælge ABS skabe i hård plast eller omklædningsskabe der er vådrumsbehandlet, så de kan klare det fugtige miljø. Skal omklædningsrummet være i et eksklusivt fitnesscenter, kan man med fordel vælge vores træ skabe og med den låsetype der passer til stilen. Man kan enten låse med koder, nøglebrikker eller almindelige hængelåse og igen, kan man få skabene i den farvekombination, der passerbehovet.
Skabe til omklædningsrum

1 til 50 ud af 53

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 50 ud af 53

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
Indretning
Minimal Price: DKK120.00
5.0 / 3 Review(s)