Vægtskiver hos Trithon Sport

Køb vægtskiver i god kvalitet hos Trithon Sport. Vores vægtskiver er 50 mm olympiske mål og kan både fåes i 100% gummi, bumperplates og almindelige vægtskiver til vægtløftning og fitness.

Forskellen på de forskellige vægtskiver ligger i, at de farvede og sorte bumperplates alle har samme ydre mål på 45 cm i diameter, hvilket er standarden for vægtskiver til vægtløftning. Fordelen ved at alle vægtskiverne på stangen har samme mål, er at trykket fordeles på alle skiverne ved kast mod jorden, og at vægtstangen vil være placeret i samme højde fra gulvet, uanset om man træner med 5, 10 eller 20 kg vægtskiver på stangen. Dette er benyttet i dødløft og lignende, hvor man ønsker samme position på kroppen når man tager fat i vægtstangen. Bumperplate og de farvede vægtløfter vægtskiver er desuden formet i blødt gummi, der kan klare at blive kastet til jorden, uden at gå i stykker.

Standard fitnesscenter vægtskiver har ligeledes et hul diameter på 50 mm. Disse vægtskiver er i hårdt gummi og har som regel håndtag til at kunne loade dem nemt på vægtstangen. Derudover er der forskellige størrelse alt efter hvilken kg man vælger. 5 kg vægtskiverne vil således være mindre i diameter end 20 kg vægtskiverne.

Hvilken slags vægtskive du ønsker, er smag og behag. Som regel benyttes fitness skiverne 3G, 4G og 5G i træningscentre og motionsrum, mens de olympiske bumperplates benyttes i crossfit boxe og vægtløfterklubber. Du kan købe vægtskiverne enkeltvis eller som sæt og spare penge.

32 vare(r)

pr. side

32 vare(r)

pr. side

Vægtskiver
Minimal Price: DKK40.00
4.9 / 13 Review(s)